Udvid din aura ved at erstatte frygt med tillid

Er din AURA lille eller stor?

Om FRYGT vs TILLID – og om sammentrækning vs udvidelse af din aura.

Dette indlæg handler om din aura, altså det, som vi også kan kalde dit energifelt – det felt af energi, der omslutter din fysiske krop. Og dermed handler det også om, hvordan du øger din modstandskraft mod den frygt, som fylder så meget lige nu i det offentlige rum.

Din aura er rigtig vigtig for, hvad du tiltrækker. For din aura består bl.a af din følelsesmæssige krop. Og en del andre kroppe, men den følelsesmæssige er den vigtigste. Hvorfor nu det? Jo, for den vibration/frekvens, der er i din følelsesmæssige krop er den, som Universet/Loven om Tiltrækning først og fremmest aflæser. Hele tiden. 24-7. Og så sender Universet dig noget, som matcher den frekvens. Ud fra grundprincippet i Loven om Tiltrækning: lige tiltrækker lige.

Så når du gerne vil have større indflydelse på, hvad du tiltrækker/skaber (aka at tage kraften hjem til dig selv), så er den vigtigste knap at skrue på: din følelsesmæssige frekvens. Måske ved du alt det her i forvejen. Men jeg har alligevel lyst til at sætte fokus på det på grund af den situation, vi nu – igen – er i. Med Covid, nye mutationer, krav om mundbind, pres om vax’es o.s.v.

 

Frygten er din største fjende

For hvad er det, der sker, når den dagsorden rulles ud – igen? Det er, at frygten får tag i os alle. Individuelt og kollektivt. Nogle (som f.eks. mig) vil hævde, at det er det, der er selve formålet med at rulle dagsordenen ud igen. Fordi der er kræfter, der lever af, at vi mennesker er i en frygt-tilstand.

De kræfter har ikke ret meget magt på Jorden mere. Der er gennem mange måneder/år forgået et stort udrensningsarbejde, for at fratage dem deres magt (som har været MEGET stor i 3D). Og udrensningen sker stadig. Så hvis du ikke syntes, der sker noget af alt det, som jeg og mine sølvpapirhat-fæller snakker om, så er det fordi, det sker bag scenen. Ikke i den brede offentlighed endnu.

Man skal gå særlige steder hen for at få oplysningerne. Bl.a. til mine 2 yndlings-truthers på YouTube:
Janine fra Tarot by Janine og Jean Claude fra Beyond Mystic03. Check dem ud, hvis du vil ha et glimt bag scenen på hvad der foregår.

Nå, tilbage til frygten. De der kræfter, som i den grad er på vej ud af spillet, de vil gøre alt for at få så mange som muligt med sig i faldet. Ja, sørgeligt, men sådan fungerer de.

Så de bliver ved med at presse deres agenda ud over menneskeheden. For at bevare frygt-vibrationen på Jorden. De ønsker ikke, at vi hæver vores vibrationer – som med et fint ord hedder at vi ascenderer. For når først vi mennesker bevæger os op ad vibrations-stigen til kærlighedens og tillidens frekvens – altså vores sande frekvens – så er det endeligt slut med deres imperium.

FRYGTEN og TILLIDEN påvirker din AURA

Så hvis du gerne vil hjælpe både dig selv og helheden med at sætte tempo på det store skift fra 3D til 5D, som hele menneskeheden står i – så skal du undgå frygten. For det, der sker, når frygten får tag i os, det er at vores energifelt/aura trækker sig sammen.

Vi bliver små, sårbare, skrøbelige, svage, syge – kort sagt mister vores kraft. Det påvirker immunsystemet og vores velbefindende i det hele taget. Og vi mister evnen til at se og tænke klart – og skelne sandhed fra løgn. Vi kommer så langt væk fra sandheden om vores sande essens, nemlig de vise kraft- og kærlighedsfulde væsener, som vi er, at vi bliver nemme at ramme (for dem, der måtte ønske det).

Når vi derimod forbinder os med kærligheden og tilliden, så ryger vi ikke bare opad på vibrations-stigen,
men vi udvider også vores energifelt/aura i betragtelig grad. Vi bliver store, stærke, modstandsdygtige – kort sagt generobrer vores kraft. Vores udvidede aura fungerer som en Michelin dragt, der beskytter mod alt.

Så i denne tid, hvor vi går vinteren i møde, er der mange gode grunde til at være opmærksom på størrelsen af din aura. Er den stor eller lille? Udvidet eller sammentrukket? Og hvis du oplever, at den er lille og sammentrukket, fordi frygten har fået tag i dig, så gør alt, hvad du kan,for at modvirke denne proces og udvide dit energifelt.

 

Her er hvad du kan gøre

Du kan finde tilbage til din store, udvidede aura, hvor frygten ikke kan få magten over dig, på mange forskellige måder. Bl.a. ved:

– at meditere (mange af mine guidede meditationer hjælper med det)
– bevidst at vælge tillidsfulde tanker/bekræftelser
– at fokusere på dit åndedræt og få det dybt ned i kroppen
– at fokusere på dit hjerte og kærlighedskilden indeni dig

Men det kan også gøres ved bevidst at vælge, hvad du lukker ind i dit energifelt i form af nyheder og oplysninger om verdenssituationen. Sluk for TV avisen og de andre mainstream medier (med mindre du kan se/høre på det uden at aktivere frygt). Og gå derhen, hvor de positive/reelle nyheder om verden formidles. De er efterhånden rigtig mange steder. Så søg og du skal finde 🙂

 

Kig din TILLID grundigt efter i sømmene

En sidste ting, jeg vil opfordre til: Begynd at kigge din tillid alvorligt efter i sømmene. Tillid er jo godt, men hvis vi deponerer den hos mennesker/myndigheder, som ikke har fortjent den (fordi de ikke vil os det bedste) – så ligner det naivitet, og så er det tid at trække tilliden tilbage.

Det er en svær erkendelse for os danskere, som altid har haft stor tillid til regering og myndigheder. Og langt hen ad vejen haft noget at ha den tillid i. Andre steder i verden har de været mere skeptiske over for Covid-agendaen, fordi de tidligere har oplevet alvorlige tillidsbrud fra deres myndigheder.

Jeg tror desværre, at det er en pille, vi danskere må indstille os på at sluge. At vores myndigheder ikke har optrådt anstændigt i denne sag, og at vores mainstream medier understøtter dem. Den er svær, men måske nødvendig. Du husker måske, at jeg for lang tid siden forudsagde, at vi kom til at vende mange ting på hovedet i den her udrensningsproces. Det her med tilliden til vores myndigheder og medier er en af dem.

 

Styrk TILLIDEN til DIG og DIN SKABER

I hvert fald vil jeg opfordre på det varmeste til, at du begynder at styrke tilliden til DIG SELV og din indre stemme. Og til den GUDDOMMELIGE KÆRLIGHED, som er vores alles ophav. Så altså: DIG og MIG og vores SKABER – vi har fortjent vores tillid.

Lad os styrke denne tillid, så skal resten nok udspille sig, som det skal/vil. Og lad os huske, at tillid er noget, man gør sig fortjent til, så vi ikke er naive. Debatten om Covid-fortællingen er jo i fuld gang derude. Mød den med en kæmpestor og Michelindragt-agtig aura, så du kan tænke og skelne klart mellem skæg og snot.

Og lad for alt i verden være med at køre med på dystopia-forudsigelserne. Om hvor mange, der vil dø af Corona. Hvor mange, der vil blive syge og dø af vax’es. At vi skal leve med Corona mange år fremover. At den muterer og bliver helt ustyrlig. At livet i fremtiden bliver farligt og vi får brug for at konstant at beskytte os – mod os selv, hinanden, omgivelserne og alt det andet.

Sådan kommer det ikke til at gå. Det er simpelthen ikke Universets plan for menneskeheden. Moder Jord er på støt kurs mod de høje vibrationer i 5D. Og vi, hendes beboere, er med og får al den hjælp, vi behøver.
Der kommer nye 5D helbredelsesmetoder, som kan hjælpe dem, som har taget skade af Covid og vax’es. Ja, faktisk er de allerede på vej ud til mennesker, men det gemmer vi til en anden gang.

Bare hav TILLID til det bedste for os allesammen. Visualiser det og gør, hvad du kan for at give den positive fremtid næring. Så kan du være med til at fremskynde processen.

 

Inspiration inkl. spritny Youtube kanal til dig og din aura

Alt, hvad jeg tilbyder i Empower You er med til at styrke processen med at få dig fra bunden af vibrations-stigen, hvor frygten bor, og op i toppen, hvor tilliden og kærligheden bor.

Hvad enten vi snakker selvkærlighed, tilgivelse, taknemmelighed, at manifestere det liv din sjæl ønsker sig – og hvad enten det er gennem e-kurser, guidede meditationer, bøger, foredrag, coachingså handler det altsammen om, at udvide din aura til en beskyttende Michelin-dragt. Så du bliver kæmpestor og urørlig 🙂

Og det gælder også mine Empowering Songs for the Soul. Som i skrivende stund lige har fået sin helt egen platform i form af en spritny YouTube kanal. F.eks. handler sangen I choose specifikt om det valg, vi har mellem at lytte til den gamle verdens stemmer eller den nye verdens. Frygtens eller tillidens stemme. Men alle sangene har det fokus, hver på sin måde. Så hvis du har brug for et vibrationsløft her og nu, så check evt. kanalen med sangene ud.

Du finder den her:

 

OBS!

Hvis du ønsker inspiration som denne direkte i din indbakke, kan du TILMELDE DIG NYHEDSBREVET FRA EMPOWER YOU. Her kommer indlæggene nogle uger før, de bliver uploadet som blogindlæg. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du en gratis meditation til din skaberkraft. 16 minutter, der booster din evne til at skabe højtvibrerende scenarier for dig selv og andre. TILMELD DIG HER

No Comments

Post A Comment