MINIKURSUS: Test og Opgrader din Selvkærlighed

199,00 kr.

selvkærlighed

Her får du et minikursus, som giver dig et klart og præcist indblik i alt det grundlæggende omkring selvkærligheden.

selvkærlighed

Kurset består af 5 lektioner, som leveres i din indbakke 5 dage i træk. Den første lektion får du lige så snart du har købt kurset og tilmeldt dig.

selvkærlighed

Du får:

  • et klart indblik i, hvad det energiskifte, vi står midt i lige nu, handler om
  • et klart indblik i selvkærlighedens rolle i dette skift
  • 3 enkle test-spørgsmål, som viser hvordan det egentlig står til med din Kærlighed til dig selv
  • redskaber til at begynde at opgradere din selvkærlighed, der hvor testen viser, at der er rum til forbedringer.

selvkærlighed

Tryk BESKRIVELSE for yderligere info om kursets indhold

 

Kategori: [social_share_list]
Beskrivelse

TEST din SELVKÆRLIGHED

– og OPGRADER der, hvor der er rum til forbedringer

test din selvkærlighed

Lige nu, hvor vi for alvor træder ind i Vandbærerens Tidsalder, bliver betydningen af, at vi virkelig elsker os selv opgraderet til et helt nyt niveau. KÆRLIGHED er selve fundamentet i Vandbærerens Tidsalder, og det starter alt sammen med din egen KÆRLIGHED til DIG selv. Dette kursus giver dig både den indsigt og de redskaber, du har brug for, til at opgradere din KÆRLIGHED til dig selv, så den matcher den nye energi.

selvkærlighed

Kurset er bygget op over 3 test-spørgsmål. Du kan godt forberede dig på sikkert at blive lidt overrasket over dybden i spørgsmålene, som er sjælens kærlige spørgsmål til dig. Heldigvis har sjælen i samme åndedrag også nogle kærlige tips til dig, så du straks kan gå i gang med at opgradere din selvkærlighed der, hvor testen viser, der er brug for det.

selvkærlighed

Læs om det konkrete indhold i de 5 lektioner herunder

selvkærlighed

Lektion 1

Du får et klart og præcist indblik i, hvorfor selvkærlighed er så utroligt essentielt – og nødvendigt – lige nu. For din livskvalitet og din evne til at skabe mere KÆRLIGHED – både til dig og dem, du holder af.

selvkærlighed

Vi står i overgangen fra Fiskenes til Vandbærerens Tidsalder. Fra 3. Dimensions lave vibrationer til 5. Dimensions høje vibrationer. Fra egoets bevidsthed til sjælens bevidsthed. Hvad handler det alt sammen om – og hvilken rolle spiller selvkærlighed i denne proces?

selvkærlighed

Lektion 2

Her får du kursets første testspørgsmål, som afdækker, hvor dyb din selvkærlighed er. Matcher din selvkærlighed det, som din sjæl ønsker for dig? Eller hænger du fast i nogle gamle ego-mønstre – i form af f.eks. selvkritik og selv-bebrejdelse – som knytter betingelser til din evne til at elske dig selv?

selvkærlighed

Hvis test-spørgsmålet viser, at der er rum til forbedringer, så får du kursets første – enkle men yderst virksomme – TIPS til at komme i gang med at opgradere din selvkærlighed, så den i højere grad matcher din sjæls kærlighed til dig.

selvkærlighed

Lektion 3

Her får du kursets testspørgsmål nr. 2. Det afslører, om du er en empatisk forælder for dig selv, hvilket er en meget vigtig del af vores nye måde at møde os selv på her i den nye energi. Empatien gælder også, når vi f.eks. opfører os på en måde, som vi opfatter som “urimelig”.

selvkærlighed

Sjælen synes aldrig, du opfører dig “urimeligt”. Den ved, at der altid er en god grund til, at du reagerer som du gør. Så den ønsker at vise dig, hvordan du møder dig selv med empati og forståelse, uanset hvordan du har det og hvordan du opfører dig. Så de TIPS du får her i lektion 3, er beregnet til netop det.

selvkærlighed

Lektion 4

Her er vi kommet til kursets 3. og sidste testspørgsmål, som handler om din evne til at passe på dig selv og din fantastiske energi, gennem sunde og selvkærlige grænser. Spørgsmålet afslører ikke kun, om du er i stand til at sætte sunde grænser for dig selv, men også hvordan du gør det. Bliver du ofte vred og insisterende, når du sætter grænser – eller er du i stand til at passe på dig selv på en fredelig og kærlig måde?

selvkærlighed

Din evne til at sætte grænser og din måde at gøre det på siger begge noget vigtigt om dybden af din selvkærlighed. Og du får her – som i de foregående lektioner – enkle og brugbare TIPS, så du straks kan begynde at tage din grænsesætning i en mere selvkærlig og fredelig retning.

selvkærlighed

Lektion 5

Så er vi ved kursets sidste lektion, hvor vi dels samler op på testen og kursets vigtigste pointer og dels kigger fremad i et liv med endnu mere KÆRLIGHED til DIG.

selvkærlighed

Vi kigger på, hvad overgangen fra 3. til 5. Dimension – det vi også kalder for ascensionsprocessen eller opstigningsprocessen – kræver af os hver især. Og hvad vi kan forvente af reaktioner indeni os og omkring os, når vi går i gang med at hæve vores vibrationer gennem en større KÆRLIGHED til os selv.

selvkærlighed

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MINIKURSUS: Test og Opgrader din Selvkærlighed”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *