E-kurser, kurser og e-bog

Her får du kurser og E-kurser i Loven om Tiltrækning med 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv. De 5 nøgler er designet til, at du lærer at bruge Loven om Tiltrækning med din sjæl som guide – og altså udlever dit livsformål.

Hver nøgle er designet til at du lærer at mestre vibrationerne i hele dit system, så du kan bevæge dig op ad vibrations-stigen og etablere et liv med en høj grundfrekvens.

Et E-kursus er oplagt til dig, der har travlt og gerne helt selv vil bestemme hvor, hvornår og hvordan du arbejder med din selvudvikling. Du får al materialet til download på din egen computer og kan tage det frem lige så tit du har lyst.

Et LIVE-kursus er for dig, der foretrækker at være sammen med andre mennesker i et kursuslokale – hvor vi kan dele vores oplevelser og grine og græde sammen.

Indholdet i de 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv er det samme, uanset om du vælger E-kursus eller LIVE-kursus.

I E-bogen De 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv får du et koncentreret indblik i de 5 nøgler. Når du har læst bogen ved du, om et kursus eller E-kursus, der er bygget op over de 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv, er noget for dig.

Hvis du vælger at investere i kursus eller E-kursus, får du de 99 kr. du har betalt for E-bogen tilbage. Indtast den rabatkode, der står på side 1 i bogen, når du køber E-kurset – så ryger der 99 kr. af prisen. Eller kontakt mig for info.