Betingelser og vilkår

Produktinformation:
På EmpowerYou Shop oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til EmpowerYou Shop via shop@empoweryou.dk

 

Priser:
Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

 

Bestilling:
En bindende aftale mellem Køber og EmpowerYou Shop er først indgået, når EmpowerYou Shop ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.

 

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra EmpowerYou Shop.

 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

 

Reklamation:
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til Empower You Shop inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Fakturaen og en beskrivelse af defekten skal fremsendes til EmpowerYou Shop sammen  med produktet i forbindelse med anvendelse af reklamationen. Disse ting sendes til:

Empower You, Dr Egedesvej 3, 4500 Nykøbing Sjælland

mail: shop@empoweryou.dk.

 

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for EmpowerYou Shops kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

 

Fortrydelsesret:
Meddeler Kunden EmpowerYou Shop, at Kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler EmpowerYou Shop det modtagne beløb. Dette gælder kun for fysiske produkter og ikke for digitale downloads. Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark – ikke alternative pakke distributører, da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Varen skal returneres uåbnet og i væsentlig samme stand som du modtog den. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Varen sendes til ovenstående adresse.

 

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

 

Disse returregler gælder alle fysiske varer solgt som fjernsalg til private – det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

 

Forbehold for ændringer:
EmpowerYou Shop forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

 

Links:
PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen – med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation