Kursus i Loven om Tiltrækning, Hvidovre med start 6. januar

2.999,00 DKK

Kursus i Loven om Tiltrækning:

De 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv.

 

Sted: Den Spirituelle Dag- og Aftenskole, Biblioteksvej 55A, Hvidovre.

 

Start søndag d. 6. januar 2019 kl 10-18. Herefter 4 mandage kl 18-22: 14. januar, 21. januar, 28. januar og 4. februar.

 

Læs mere om kurset her

 

OBS. Spar 700 kr. Tilmeld dig sammen med en ven eller veninde, og I sparer hver 700 kr. KLIK HER FOR AT KØBE 2 KURSUSPLADSER TIL KUN 4.598 KR.

 

OBS: Betal i rater. Du har mulighed for at betale denne vare over 6 måneder – uden renter og gebyrer. Klik her, hvis du ønsker denne mulighed.

Beskrivelse

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/empoweryou.dk/wp-content/plugins/spider-facebook/spider-facebook.php on line 466

Kursus i Loven om Tiltrækning: De 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv. Et kursus, der løber over 5 kursusgange januar-februar 2019 Foregår på Den Spirituelle Dag- og Aftenskole i Hvidovre.

 

I dette kursus i Loven om Tiltrækning lærer du at blive en bevidst skaber af dit liv med din sjæl som guide.

 

Du starter i den første kursusgang – hvor vi arbejder med nøgle 1 – med at etablere en god kontakt til din sjæls stemme og lytte efter, hvilken vej, den ønsker, du skal gå for at udleve dit livsformål.

 

Din sjæl fortæller dig noget meget vigtigt om dit livsformål gennem din passion. Hovedindholdet i den første kursusgang er derfor at du gennemgår den enkle men dog magiske passions-afklarings-proces. Hermed lægger du fundamentet for et liv i kontakt med din sjæls ønsker – som også er et liv med mening, begejstring, glæde og tilfredshed. Vi kan også kalde det et liv med en høj grundfrekvens.

 

Med dette fundament arbejder du videre i de 4 næste kursusgange med nøgle 2, 3, 4 og 5. Alle nøglerne har til hensigt at lære dig at mestre vibrationerne i hele dit system, så du bringer dig selv opad på vibrations-stigen. Derop, hvor alle de dejlige og højtvibrerende tilstande befinder sig.

 

Når du bliver i stand til at bringe dig selv opad og holde dig i toppen af vibrations-stigen, starter du et positivt samarbejde med Loven om Tiltrækning, som kun kan levere noget til dig, som matcher din egen frekvens – som vi også kan kalde dit eget vibrationsniveau. Ud fra et af grundprincipperne i Loven om Tiltrækning: lige tiltrækker lige.

 

Så når det handler om at tage kraften hjem til dig selv, så det er DIG og kun DIG, der bestemmer, hvad du tiltrækker og dermed hvilket liv, du skaber for dig selv, så er det at mestre dit eget vibrations-niveau helt afgørende. Det lærer du på forskellig vis i alle disse 5 kursusgange, hvor vi arbejder med de 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv. Én nøgle pr. gang.

 

Titlerne på de 5 kursusgange er:

  1. Find din passion og formuler din vision
  2. Kend dit lille selv og dit store selv
  3. Hæv vibrationerne i dine følelser
  4. Hæv vibrationerne i dine tanker
  5. Hæv vibrationerne i dine handlinger

 

Læs mere om indholdet i de enkelte kursusgange her: Kursus i Loven om Tiltrækning

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kursus i Loven om Tiltrækning, Hvidovre med start 6. januar”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *