Opdatering på verdenssituationen. Sommer 2024

Jordens opstigning, status sommer 2024

Opdatering på verdenssituationen. Sommer 2024

Beskeder fra to af vores galaktiske venner vedr. Jordens opstigning og hvad vi kan vente denne sommer.

I dag vil jeg dele et par opdateringer omkring Jordens opstigning fra to åndelige kilder. De taler begge om, hvad de ser komme her på Jorden i den nærmeste fremtid. Begge har gennem årene fortalt om den store plan for Jorden, og løbende givet information om, hvordan det står til med Jordens opstigning. Og dermed menneskehedens opstigning, begge dele set fra det udenjordiske perspektiv. Og begge giver nu tydeligt udtryk for, at vi er meget tæt på en kulmination. Eller det store skift, kan vi også kalde det.

Det er så opløftende, at jeg føler trang til at dele det med jer, kære læsere af min blog. Så i dette indlæg er der ikke en masse ord fra mig, men i stedet 2 videoer. Hvor vi får indblik i vores galaktiske venners vurdering af, hvordan det står til med Jordens opstigning. Og forventning om, hvad vi har i vente her i sommeren 2024.

De to galaktiske venner er:

Adronis fra Sirius – som gennem mange år er kommet til orde gennem Brad Johnson.

Federation of Light – som gennem mange år er kommet til orde gennem Blossom Goodchild.

Begge er på engelsk og jeg kan desværre ikke se mulighed for at vælge danske undertekster.

 

Brad Johnson og Adronis om Jordens opstigning

Lige en kommentar til Brad Johnson, som jeg har fulgt gennem mange år. Jeg har meget stor tillid til Brad, men der er også ting, jeg ikke er enig med ham i. Hvis du vælger at se hele videoen, kommer han bl.a. ind på sit syn på begrebet Ascension. Han mener, det er forkert at bruge dette begreb, da vi i følge ham ikke kommer til at opleve ascension i dette liv. Han (og Adronis) foretrækker udtrykket Advancement. I min optik går han lidt i selvsving omkring emnet og bliver lidt arrogant ift dem/os, der bruger begrebet Ascension.

At ascendere betyder i sin essens at stige op. Og det er det, vi gør, når vi hæver vores vibrationer og vores bevidsthed for at følge Jordens opstigning. Vi hæver os op over 3D bevidstheden og begynder at se livet her på Jorden, os selv og andre i et større (mere kærligt/mindre frygsomt) perspektiv. Og begynder at tage nogle andre valg, i bedre overensstemmelse med sandheden om, hvem vi er (Kærlighed). Det betyder ikke nødvendigvis det, som Brad tillægger det – nemlig at vi alle ender på en lyserød sky som engleagtige væsener uden en fysisk krop (eller hvordan det nu er, han nu udtrykker det).

Jeg ved ikke, hvor Brad har denne udlægning af ascension fra – som han så samtidig tager afstand fra. Han kan komme til at virke meget belærende og jeg-alene-vide-agtig hvad angår Jordens opstigning. Og kan derved komme til at nedgøre andre, der siger tingene på en anden måde. Men derudover har han så meget fint og godt at byde på, at jeg alligevel lytter til ham – og slukker, når han bliver belærende 🙂

Adronis’ besked starter ca. 17 minutter inde og varer ca 10 minutter.

 

Blossom Goodchild og The Federation of Light

Blossom Goodchild har lige som Brad kanaliseret gennem mange år. Udover at modtage beskeder fra Federation of Light, kanaliserer hun også en skøn gammel indianer kaldet White Cloud. Og i øvrigt også andre væsener, som fra tid til anden kommer igennem. For nyligt kom Moder Maria-energien og senest er en energi, som Blossom har valgt at kalde The Messenger, begyndt at tale gennem hende.

Jeg elsker Blossoms energi. Hun er så ærlig, autentisk og humoristisk, at hun altid bringer et frisk pust af lys ind i min verden. Ikke mindst i hendes ærlige frustration over, at vi skal vente så lang tid, og at de fra den anden side nu snart har sagt “soon” så mange gange, at vi har svært ved at høre det.

Det er også gennem Blossom det dejlige mantra, som jeg tidligere har delt, er kommet:

I AM THE LIGHT
I AM THE LOVE
I AM THE TRUTH
I AM

Federation of Light har gennem årene opfordret os til at bruge det, hver gang vi føler, at frustrationen, mismodet, skepsissen – and all the rest – kommer over os. Ikke mindst på det sidste, hvor kaosset på Jorden er taget til, har de opfordret kraftigt til at bruge det. Så hermed min opfordring til dig om at huske det, hvis tingene kulminerer endnu mere her i sommer, som de siger 🙂

Link til ideoen med Blossom er herunder. Beskeden fra Federation of Light varer ca. 12 minutter. Til sidst  kommer et par minutter med uddrag fra kanaliseringer med White Cloud, som Blossom har sat ind. Svarene fra Federation of Light læses op af skønne Joe Pena,  så det er en dialog.

God sommer – og mere inspiration

Med det vil jeg ønske dig en fantastisk sommer ☀️

P.S. Ønsker du at modtage opdateringer og andre skriv som dette til støtte for din ascensionsproces, direkte i din indbakke et par gange om måneden? Så tilmelder du dig nyhedsbrevet fra Empower You HER. Ved tilmelding får du en 16 minutters guidet Meditation til din Skaberkraft.

 

No Comments

Post A Comment