Om empowerment og selvudvikling

woman in nature with hands outstretched having a beautiful fresh morning

Empowerment er en betegnelse som bruges meget i USA.

På dansk kalder jeg det at tage kraften hjem til dig selv.

 

Det er en form for selvudvikling, som har det formål, at du kommer i dybere og dybere kontakt med den sande del af dig. Den du i virkeligheden er inderst inde. Din indre kerne, som vi også kan kalde din Sjæl eller dit Selv. Derfor kan vi også kalde empowerment for spirituel selvudvikling.

 

For de allerfleste af os er sandheden om, hvem vi er, langt mere storslået end det, vi har lært om os selv og om livet. Vi bærer rundt på en mængde koder om hvordan vi “bør” være, hvad man “kan” og “ikke kan” og hvad der er “normalt”.

 

Alle disse koder var selvfølgelig nødvendige da du var barn og indoptog dem i din personlighed. Dengang var du afhængig af at blive accepteret af flokken, fordi du simpelthen havde brug for nogle voksne til at tage sig af dig.

 

Men som voksen er der mange af disse koder, som slet ikke er nødvendige mere. De skygger måske for den allermest sande og unikke del af dig. Derfor er det meget givende at indlede en proces med spirituel selvudvikling for at “vikle dig ud” af alle de gamle koder, som gør livet “indviklet” og begrænset.

 

Spirituel selvudvikling = udvikling af dit Selv.

 

En sådan rejse med selvudvikling vil tilføre dig og dit liv mere klarhed, mere tilfredshed, mere meningsfuldhed, mere glæde og mere kærlighed. Det bliver ganske enkelt nemmere og sjovere at være DIG.

Her i Empower You tilbyder jeg forskellige former for hjælp til spirituel selvudvikling, som alle har til hensigt at støtte din proces med at tage kraften hjem til dig selv.
Se nogle af mulighederne herunder.

E-kurser

 

Mine e-kurser – de 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv – er en dybdegående og langtidsholdbar samling af undervisningsvideoer, øvelser, meditationer m.m. til din selvudvikling.

 

Når du køber de 5 nøgler, får du al materialet til download på din computer og så kan du arbejde med det når du vil, hvor du vil og hvordan du vil.

 

Et e-kursus er en god kilde til selvudvikling, da du kan vende tilbage til materialet gang på gang og opnå nye indsigter for hver gang.

 

Du kan evt. supplere dit arbejde med e-kurset med coaching sessioner.

 

LÆS MERE OM E-KURSER HER

Meditationer

 

Mine guidede meditationer er designet til at gå dybt i underbevidstheden og rydde op i de gamle koder – som vi også kan kalde tankemønstre eller overbevisninger.

 

Disse overbevisninger om, hvordan livet hænger sammen, hvem vi er og ikke er og – ikke mindst – hvad der kan lade sig gøre og ikke lade sig gøre, ligger i alle menneskers underbevidsthed.

 

Men vi har alle vores personlige varianter af dem, afhængig af opvækst, kultur m.v.

 

Når du bruger de guidede meditationer jævnligt, transformeres disse gamle koder til nye, der støtter og styrker dig- som er i overensstemmelse med sandheden om det kraftfulde væsen, du er.

 

LÆS OM MEDITATIONERNE HER

Coaching

 

Coaching – er en god form for spirituel selvudvikling, hvis du foretrækker at foretage din selvudvikling i tæt kontakt med et levende medmenneske.

 

Her får du og dine specifikke problematikker fuldt fokus og du vil få konkrete nye handlemuligheder til at styrke din trivsel og din livskvalitet.

 

Coaching er også en oplagt mulighed, hvis du har købt mit e-kursus med de 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv og får brug for sparring og vejledning undervejs.

 

OBS: Du får coaching-sessionerne til specialpris, hvis du har købt alle 5 nøgler i e-kurset.

 

LÆS MERE OM COACHING HER

Foredrag

 

Foredrag er en fin måde at få nye vinkler på din selvudvikling, på dig selv og dit liv.

 

Hvis du vil ha en kickstart på din rejse med selvudvikling – eller hvis du allerede er i fuld gang med rejsen – kan du få værdifuld inspiration gennem et af mine foredrag.

 

Foredragene handler bl.a. om, hvordan du bruger de universelle love, som styrer livet på Jorden. Og om, hvordan du lærer at lytte til din sjæls stemme.

 

Du kan enten være med til at arrangere et foredrag, hvis du er med i en gruppe af nysgerrige mennesker. Eller du kan fange mig ved et af mine offentlige foredrag.

 

LÆS MERE OM FOREDRAG HER