Om Loven om Tiltrækning

Loven om Tiltrækning er én af de allermest grundlæggende love i universet. Det er gennem den, vi allesammen hele tiden skaber vores liv, uanset om vi er bevidste om det eller ej.

Denne skabelsesproces fungerer i vores liv 24-7 og er en naturlov, vi ikke kan komme uden om, lige som tyngdekraften.

Essensen i Loven om Tiltrækning er, at vi tiltrækker/modtager det, som vi selv sender ud. Den hviler på grundprincipperne Alt  er Vibration og Lige tiltrækker Lige.

Hvis du ønsker at opkvalificere dit liv og tiltrække mere højt-vibrerende tilstande – så som glæde, kærlighed, begejstring, meningsfuldhed og tilfredshed – handler det altså først og fremmest om at opgradere dit eget vibrationsniveau.

Det gør du bl.a. ved at rydde op i den indre modstand, som forhindrer dig i at tiltrække det, du ønsker dig. Et indre arbejde, der transformerer modstanden, så du hæver din frekvens.

Når jeg taler om at opgradere vores liv med Loven om Tiltrækning, ser jeg det altså ikke som et quick-fix.

Snarere som en kontinuerlig proces, hvor vi hele tiden bringer os i bedre kontakt med vores sande jeg. Og hvor vi konstant finjusterer vores tilgang til os selv og til livet.

Det, at vi mennesker skaber vores eget liv og vores egne oplevelser giver os et stort ansvar, men også en stor frihed til at ændre det, vi ikke trives med. At kende Loven om Tiltrækning og bruge den bevidst er ren empowerment.

Lær mere: Læs min artikel fra tidsskriftet Prana eller se mit videoforedrag om Loven om Tiltrækning herunder.
Hvis du er klar til at arbejde bevidst med Loven om Tiltrækning og begynde at manifestere det liv du ønsker dig

så check mit e-kursus i Loven om Tiltrækning ud HER

Artikel om Loven om Tiltrækning i tidsskriftet Prana

artikel LOT tidsskriftet Prana1

Video foredrag om Loven om Tiltrækning