Velkommen til Empower You

Jeg håber, at jeg med denne side kan inspirere dig til at:

IKON_LOGO
Komme i dybere kontakt med din essens, din sjæl, dit lys. Komme i dybere kontakt med din passion, dit livsformål, din sjælsopgave
IKON_LOGO
Få indsigt i Loven om Tiltrækning så du kan skabe et dejligt og tilfredsstillende liv med masser af glæde, meningsfuldhed og kærlighed
IKON_LOGO
Udnytte de fantastiske muligheder i den nye højt-vibrerende energi på Jorden, ved at hæve dine vibrationer og tage kraften hjem til dig selv.

Herunder kan du læse mere om de forskellige muligheder jeg tilbyder

Manifester din Livsdrøm

– skab det liv din sjæl ønsker sig med Loven om Tiltrækning

Et e-kursus med 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv

Kurset består af undervisningsvideoer, øvelser, guidede meditationer og empowering songs. En unik cocktail, der tilsammen hjælper dig med at tage kraften hjem til dig selv og hæve dine vibrationer i alle områder af dig og dit liv.

Læs mere og se introduktionsvideoer til kurset her

IKON_e-kursus_turkis
IKON_andre ydelser_turkis

Foredrag · Live-kurser · Coaching

Jeg holder jævnligt foredrag og live-kurser rundt omkring i landet. Emnerne og indholdet er i sagens natur altid  forskellige variationer over empowerment.

Læs mere her: Foredrag. Live-kurser. Coaching

IKON_musik_FED

Empowering Songs for the Soul

Mine Empowering Songs for the Soul reflekterer på deres egen lyriske måde min egen udviklingsproces med at komme i dybere kontakt med den, jeg i virkeligheden er.

Høj-vibrationelle sange, der styrker kontakten til din Sjæl. Smukt indpakket i et New Nordic Jazz univers, leveret af min skønne trio og diverse gæstemusikere..

Lyt og læs mere om sangene her: Empowering Songs for the Soul

Blog

På min blog får du både fastfood – i form af øvelser, hurtige tips til at hæve dine vibrationer m.v. – og slowfood – i form af mere dybtgående indsigter og refleksioner.

Gå på opdagelse i de forskellige kategorier og indlæg og find det, som lige præcis DU har brug for for at komme i dybere kontakt med din sjæl, dit livsformål og din kraft.

Skriv din e-mail adresse i det lille “følg bloggen”-felt til højre på blog-siden. Så får du direkte besked om nye indlæg.

Check min blog ud her: Empower You Blog

IKON_Blog_turkis
IKON_shop_turkis

Empower You Shop

Her kan du købe mine E-kurser og mine Empowering Songs for the Soul

E-kurser: De 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv kan købes og downloades både som samlet forløb og som enkelt-nøgler.

Musik: De 2 albums Heart Choice og Marble & Feathers findes både som fysiske CD’er og som downloads. Du kan også købe enkelte sange som downloads fra 8 kr

Gå til Empower You Shop her

Endnu en gang velkommen til mit univers af Empowerment.
Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere info er du altid velkommen til at kontakte mig